"The greatest thing you`ll ever learn, is just to love, and be loved in return"

torsdag 15. september 2011

Kvalitetstid med klassen

Idag hadde ej ansvar for "klassens time", sammen med Madde. Det e berre en times kosetid sammen med klassa, å vi blir bedre kjent, og berre kosa oss. Vi laga til en deilig fruktsalat, med vaniljesaus, åso laga ej sjokolade-muffins!


Det e veldig koselig å kjenne at en blir bedre og bedre kjent med folka i klassa, det e jo berre masse bra folk! Vi e 10 jente og 1 gutt i klassa! Henning e tøff, som gidde å være omringa av jente et heilt år!:)
Vi prata jo veldig masse om New York, sia vi skal dit om under 1 måned! Det blir så stas!! Gler oss til å gå på musikaler, vi skal en tur på Juilliard skulen!!, shoppe litt, besøke frihetsgudinna, dra på diverse guidingsturar osv...osv.. Det blir ikkje feil det her asså! Vi må jo også dele rom, så vi delte opp idag, å ej skal bu sammen med Marianne, Ane Regina og Maria, å det blir jo berre kjempekoslig!


          Wow, gler mej til å besøke "The School Of Music".


Jaja, ellers så laga Rolfen digg middag til oss idag. Vi spiste nemlig fisk, å det gjer vi desverre litt for sjeldent! Rolfen laga middag og ej står for oppvasken!


Laks, poteter og sånn agurk e igrunn veldig godt!

No skal ej lage mej litt fruktsalat til kvelds, å pakke kofferten!
Imårga vende vi snuta mot Ulsteinvik!


Ha en fin kveld :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar