"The greatest thing you`ll ever learn, is just to love, and be loved in return"

mandag 29. august 2011

Livet i Kristiansand

Så, for oppdateringens skyld...

I Kristiansand trives vi egentli ganske godt. Bur på en fin idyllisk plass, nabo til skulen, kort vei til Hamresanden (sjøl om det ikkje he vårte utnytta enda:(..) , kort vei til butikk, å ikkje minst kort vei til Sørlandssenteret (5min med bil)! Å der e alt vi treng! Glede! Også tek det vel berre 10 min - kvarter å kjøre inni byen.
 Vi trivs på bibelskulen, å he blitt kjent med monge bra folk. Ej går på ei linje som heiter Bibel&Dans, nåke som kan høres veldig rart ut for veldi monge. Men det e heilt greit :) hehe..
Vi he bibelfag, ej driv bl.a å les igjennom Bibelen, andre fag e bl.a Troslære, Målretta Liv, trivsel og tjeneste+


Blitt veldi gla i denne Bibelen min! Begynte fra begynnelsen, og er no i 2.Mosebok. I løpet av året er heile bibelen lest igjennom. Monge tunge ting, som alle slektstre å ætter, men der e monge historie som en har hørt frå en var liten, litt gøy å lese igjennom disse no,monge bra historie!

Også e det 10 tima dans i veka, nåke som e heilt fantastisk! Deilig å gå i danseklasse igjen! Der he vi både Klassisk (ballett), teknikk, Jazz, Moderne, Koreografi, styrke, teori + Har en kjempeflink danselærer! Pluss at i Oktober skal vi i danseklassa nemlig til New York!! Og vi gleder oss som berre det! :)



Dagane begynner som regel kl 8.00, og til 14.20 eller 15.15. Vi bur jo som sagt i eiga leilighet, så her styrer vi oss og lagar middag sjøl.


Kosa mej veldi masse me han karen her! :)

Det har blitt nokre jentekveldar allereie med ei ny venninne som heite Madeleine. Veldi koselig! Då e det "Gossip Girl" og litt snadder som he stått på lista. Begynte med ei episode, og en blir vist fort hekta :P


Namm..

 
På kvelden blir det som regel en film, eller lesing eller en tur i bassenget, som ligg i huset nedafor oss.
No om dagen les ej 2 stk bøke, Bibelen, som sagt, også ei bok frå min favorittforfatter Nicholas Sparks "Ved første blikk". Gler mej til å begynne på neste bok, han skrive veldi bra. Om kjærligheit vel og merke. KAN til tide bli litt masse klisjè, so ej må lese andre bøke innimellom :)


Her e ej, på vei til skulen idag tidlig.

Ha en fin kveld vidare!








2 kommentarer:

  1. Evy-Gunn, big sis29. august 2011 kl. 21:35

    Kjekt å lese litt om kvardagen dokka. Gler mej til å kome på besøk.;) Klemz

    SvarSlett
  2. verte veldi kjekt å få besøk også! :)ikkje so lenge til no :)

    SvarSlett